Vanaf 04/05/2020  is het terug mogelijk om op raadpleging te komen voor niet-dringende medische en/of chronische zorgen, zoals controles voor bloeddruk, diabetes, bloednamen enz...

Let op! Het is nog steeds verboden om langs te komen met klachten die verdacht zijn voor Corona, maw koorts of klachten van de luchtwegen zoals  keelpijn, hoesten, kortademigheid... Hiervoor zal de dokter je via telefoon zeggen wat te doen. Zie hiervoor "Richtlijnen Coronavirus of klik hier

Het is verplicht om bij het binnen komen je handen te ontsmetten en een mondmasker te dragen. Indien je er geen hebt, kun je er een aan de balie verkijgen. Als er niemand aan de balie is, kun je op de bel drukken en dan komt er iemand je helpen.
Gelieve ook zo weinig mogelijk dingen aan te raken.

Er zijn in de wachtzaal een beperkt aantal kussens voorzien om op te zitten. Ze zijn zo geplaatst dat ze de veilige afstand garanderen. Indien ze bezet zijn gelieve er niet tussenin te gaan zitten, maar blijf dan recht staan. Er zijn ook nog 2 bijkomende stoelen voorzien.

Kom alleen naar de afspraak (begeleiders wachten in de auto), kinderen mogen begeleid worden door max. 1 persoon, dit om het aantal personen in de wachtzaal zo laag mogelijk te houden.

Als iedereen zich aan deze richtlijnen houdt, dan kunnen de patiënten in veilige omstandigheden naar de praktijk komen.

Wijzelf garanderen dat alles regelmatig ontsmet zal worden, zowel de publieke ruimte als de praktijken.

Meer info over het coronavirus kunt u vinden op volgende site: coronavirus

U kan ook de folder met nuttige tips hier raadplegen: klik hier

Tips omtrent het herkennen van het coronavirus: klik hier